Actualitate

O mașină parcată de strada Năsăud din Cluj-Napoca a luat foc

O mașină staționată a luat foc, sâmbătă dimineață, pe strada Năsăud, din cauza unei defecțiuni la instalația electrică.

O mașină staționată a luat foc, sâmbătă dimineață, pe strada Năsăud. FOTO: ISU Cluj O mașină staționată a luat foc, sâmbătă dimineață, pe strada Năsăud. FOTO: ISU Cluj

 


Pompierii clujeni au intervenit sâmbătă dimineață pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o mașină parcată de strada Năsăud din municipiu. 


 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, focul a izbucnit din cauza unei defecțiuni la instalația electrică. Din fericire, nu au fost persoane rănite.


O mașină staționată a luat foc, sâmbătă dimineață, pe strada Năsăud. FOTO: ISU Cluj

„A fost vorba despre un autoturism staționat, care s-a aprins în zona compartimentului motor. La fața locului a acționat o autospecială pentru stingerea incendiilor, care a împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. A fost afectat compartimentul motor și bordul din habitaclul vehiculului. Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar în urma cercetărilor preliminare a rezultat faptul că, cele mai probabil, incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autoturismului”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O mașină a luat foc în localitatea clujeană Pâglișa

Ultimele Stiri
abonare newsletter