Actualitate

Accident pe strada Teodor Mihali cu un autocar de la școala de șoferi. 4 mașini au fost avariate. FOTO

Un accident rutier a avut loc, marți, pe strada Teodor Mihali din Cluj-Napoca. În accident au fost implicate 4 mașini, inclusiv un autocar de la școala de șoferi.

Accident pe strada Teodor Mihali/ Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook Accident pe strada Teodor Mihali/ Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Un accident rutier a avut loc, marți, pe strada Teodor Mihali din Cluj-Napoca. În accident au fost implicate 4 mașini, inclusiv un autocar de la școala de șoferi.

 


Două persoane au fost transportate la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit de puține momente la un accident rutier petrecut pe strada Teodor Mihali din municipiul Cluj-Napoca. 
La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit un autobuz, de la o școală de soferi, o autoutilitară și două autoturisme avariate. Precizăm faptul că nu erau persoane încarcerate în acestea. 


Echipajul SAJ a consultat 5 persoane la locul accidentului, dintre care doi bărbați cu vârste de aproximativ 20 și 30 de ani vor fi transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări aceștia prezentau afecțiuni ușoare”, a transmis ISU Cluj.

Update, ora 13:38


„La data de 5 martie a.c., în jurul orei 11.30, a fost raportat un accident pe strada Teodor Mihali din municipiu.

La fața locului polițiștii au identificat 3 autoturisme și un autocar (Școala de șoferi) avariate, în condiții ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor necesare.


În urma evenimentului două persoane au fost rănite, fiind transportate la o unitate medicală.

Totodată, conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Cluj.

Update, ora 15:02

„La data de 5 martie a.c., în jurul orei 11.30, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe strada Theodor Mihali din municipiu, soldat cu rănirea a 2 persoane.

Din activitățile preliminare de cercetare efectuate de polițiști a reieșit că evenimentul s-ar fi produs în urma coliziunii dintre 2 autovehicule care circulau pe același sens de mers.

Ulterior, unul dintre autovehicule a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde ar fi acoșat un autocar destinat școlii de șoferi, la volanul căruia se afla un cursant, iar apoi un alt autoturism.

În urma evenimentului au fost transportați la spital conducătorii a două autoturisme, respectiv un tânăr de 23 de ani și un bărbat de 37 de ani.

Traficul a fost dirijat alternativ pentru aproximativ 45 de minute.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier pe strada Câmpului. În urma impactului, un autoturism a ricoșat într-un stâlp. Un bărbat a ajuns la spital.

Cum s-a produs accidentul rutier de pe strada Traian Vuia, soldat cu rănirea unui motociclist. Șoferul autoutilitarei nu ar fi acordat prioritate de trecere.

abonare newsletter