Actualitate

Temperaturi de până la 17 grade la început de weekend. Prognoza meteo pentru Cluj.

Temperaturile se mențin ridicate, însă vremea va fi mohorâtă la început de weekend. Treptat vremea se va răci. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru vineri, 1 martie/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Prognoza meteo pentru vineri, 1 martie/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Vineri, 1 Martie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele obișnuite pentru această perioadă. Vremea devine însă capricioasă, iar cerul va fi brăzdat de nori în majoritatea zonelor, fiind prognozate și posibile precipitații. 

 


Vreme răcoroasă dimineața și în seara zilei de vineri, fiind așteptate ploi în Oltenia, local în Transilvania, în sudul Banatului la munte și izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în partea de sud a Banatului, în zona înaltă a Carpaților Meridionali și pe arii restrânse în restul țării. În Transilvania, temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între -1 și 8 grade.

În Cluj, vremea va fi plăcută, cu un cer parțial înnorat, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius, cu șanse reduse de ploaie. 


Sâmbătă, temperaturile vor înregistra o ușoară scădere, astfel încât maxima zilei va indica 15 grade Celsius, iar duminică maxima zilei va fi de 14 grade Celsius. Potrivit meteorologilor, de la mijlocul săptămânii viitoare vremea se va răci treptat. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vremea în weekend la Cluj. Temperaturile ajung până la 16 de grade.

Ultimele Stiri
abonare newsletter