Actualitate

Clujean reținut de polițiști pentru furtul unui autoturism. A urcat în mașina pe care intenționa să o cumpere și s-a făcut nevăzut.

Un tânăr de 22 de ani, din Cluj, care intenționa să cumpere un autoturism, a fost reținut pentru furt și conducere fără permis. A urcat în mașină și a dispărut.

Autospecială de poliție/Foto: IPJ Cluj Autospecială de poliție/Foto: IPJ Cluj

 

Miercuri, polițiștii clujeni au dispus reținerea unui tânăr de 22 de ani, din județul Cluj, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


 

„În fapt, în cursul zilei de ieri, 28 februarie a.c., tânărul s-ar fi întâlnit cu proprietarul autoturismului, un bărbat din Cluj-Napoca, într-o parcare din municipiu, cu scopul de a-l achiziționa.


Profitând de neatenția proprietarului autoturismului, tânărul s-ar fi urcat la volanul vehiculului pornind într-o direcție necunoscută”, informează, joi, IPJ Cluj. 

Prețul de vânzare a autoturismului era stabilit la aproximativ 8.000 de euro.


În urma investigațiilor derulate, în cursul aceleiași zile, polițiștii au identificat tânărul de 22 de ani recuperând, totodată, și autoturismul sustras.

În urma verificărilor a reieșit faptul că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.


Probatoriul administrat a condus la reținerea acestuia pentru 24 de ore de către polițiști, cercetările urmând a fi continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mașină furată din Cluj-Napoca, găsită de polițiști în Dolj. Autoturismul dezmembrat, vândut cu 5.000 de euro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter