Actualitate

„Dorel” în acțiune pe drumurile din Turda. Trafic îngreunat la intrarea în oraș

Lucrările de modernizare din Turda au devenit un coșmar pentru șoferi, în condițiile în care muncitorii lucrează printre mașini, fără ca circulația să fie închisă.

Haos pe drumurile din Turda. Sursa foto: Cititor monitorulcj.ro Haos pe drumurile din Turda. Sursa foto: Cititor monitorulcj.ro

 

 


Lucrările de modernizare a străzilor din Turda continuă de ani buni, iar drumul prin oraș reprezintă o adevărată provocare pentru șoferi. Un cititor  monitorulcj.ro ne-a trimis un videoclip  în care se poate vedea cum se lucrează la drum fără ca circulația să fie închisă. 

Mai mult, o basculantă se oprește în mijlocul drumului și lasă materialul, apoi trece cupa unui excavator între două mașini. Cozile de autovehicule sunt la ordinea zilei, iar un drum de câteva minute ajunge să dureze chiar și jumătate de oră. 


Haos pe drumurile din Turda. Sursa foto: Cititor monitorulcj.ro

Nu reprezintă o noutate faptul că astfel de șantiere marca „Dorel” blochează Turda în mai multe zone, iar circulația rutieră a devenit o adevărată provocare pentru șoferi, circulația fiind bară la bară. 


În oraș au început zeci de lucrări odată, iar din păcate pentru șoferi, multe nu au fost finalizate la termen. De asemenea, unele sunt oprite din diverse cauze, ceea ce duce la un trafic infernal pentru toți șoferii care se aventurează prin Turda. 

Lucrările continuă, chiar dacă traficul nu este închis. Sursa foto: Cititor monitorulcj.ro


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Atenție, șoferi! Poliția avertizează că se circulă greu din cauza vremii în județul Cluj și pe A10 Sebeș-Turda: „Adaptați viteza!”

abonare newsletter