Actualitate

Şcoala Altfel la Cora

<p>Hipermarketul <span style="color: #ff0000;">cora </span>Cluj-Napoca organizează în perioada 2 - 5 aprilie concursul „Şcoala Altfel la <span style="color: #ff0000;">cora</span>” la care sunt invitaţi să participe elevi din clasele I – IV de la şcolile clujene. Concursul are 4 ateliere: Aventuri în natură, Escalada, Ţara riscurilor şi Lucrează cu câinii de salvare.</p>

 

Potrivit regulamentului concursului, o clasă împreună cu invatatorul îşi desemnează câte o echipă sau mai multe formate din 6 membri.  Fiecare echipă trebuie să participe la toate cele 4 ateliere, condiţia fiind ca în cadrul unui atelier să nu participe două sau mai multe echipe în acelaşi timp.


Echipa îşi alege un nume, un blazon prezentat sub formă de desen şi un mod de prezentare care poaze fi imn, mascotă sau strigăt de luptă.

Juriul este format din reprezentanţi ai hipermarketului cora şi ai partenerilor: Asociația Ecouri Verzi, Outdoor4U, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Cluj, Asociatia «Caini de salvare Transilvania», Inspectoratul Scolar Cluj.


Finala are loc în data pe 5 aprilie şi vor participa la ea primele 12 echipe care au obținut cel mai bun punctaj la ateliere. Premiile constau în cupe, diplome, medalii, tricouri şi pachete de dulciuri.

Înscrierea la concurs se face pe site-ul www.taberedecopii.ro până la data de 20 martie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter