Actualitate

Ozzy: LSD e minunat până când nu mai e minunat

<p><img class="caption" src="documente/stories/02_februarie/17_ziua/ozzy-osbourne.jpg" border="0" alt="Ozzy Osbourne" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Ozzy Osbourne a vorbit în cel mai recent articol al său, publicat în revista Rolling Stone, despre pericolele la care se expun persoanele care consumă LSD şi a mărturisit că organismul său suferă şi acum de pe urma efectelor secundare generate de acest drog, informează contactmusic.com.</p> <p>Rockerul britanic, renumit pentru umorul său special, a devenit extrem de serios în momentul în care un fan l-a întrebat despre efectele generate de LSD şi a mărturisit că în tinereţe obişnuia să consume acest drog împreună cu prietenii săi de atunci.</p>

"LSD e minunat până când nu mai e minunat. Poţi să alergi pe plaja din Miami cu o mănuşă uriaşă cu arătătorul în sus, iar în secunda următoare îndrepţi un pistol către faţa celui mai bun prieten", a declarat Ozzy.

"Sufăr şi acum de pe urma efectelor cauzate de LSD. (...) Într-o clipă, orice problemă lipsită de importanţă mă face să intru în panică şi mi se pare că va veni sfârşitul lumii", a adăugat rockerul britanic.


Ozzy Osbourne este membru fondator şi fost solist al trupei Black Sabbath, înfiinţată la Birmingham, Marea Britanie, în 1968, şi care a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial. Albumul solo "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în SUA şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor. Următoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007) -, deşi nu au mai avut acelaşi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

Ozzy Osbourne susţine în prezent concerte în cadrul turneului mondial de promovare a celui mai recent material discografic al său, intitulat "Scream", lansat pe 15 iunie 2010. În cadrul acestui turneu mondial, Ozzy Osbourne a susţinut un concert şi la Bucureşti, pe 2 octombrie anul trecut, potrivit Mediafax.

Ultimele Stiri
abonare newsletter