Actualitate

Elev din Cluj-Napoca, arestat pentru trafic de droguri. Tânărul vindea cannabis colegilor de școală.

Un tânăr de 18 ani din Cluj a fost arestat de poliție pentru trafic de droguri de risc.

Tânăr de 18 ani, arestat pentru trafic de droguri. Elevul vindea cannabis colegilor de școală. Captură DIICOT Cluj/Foto: IPJ Cluj Tânăr de 18 ani, arestat pentru trafic de droguri. Elevul vindea cannabis colegilor de școală. Captură DIICOT Cluj/Foto: IPJ Cluj

 

 


Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii DIICOT Cluj, au documentat activitatea infracțională a unui tânăr, de 18 ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată.

 


Vineri, elevul a fost depistat de către un echipaj de jandarmi, în proximitatea unei unități de învățământ din Cluj-Napoca, având asupra sa o cantitate de peste 20 de grame canabis (drog de risc)  deja porționată în vederea comercializării, precum și un cântar electronic purtând urme de substanță vegetală.

CITEȘTE ȘI: 
Radiografia consumului de droguri în școlile din Cluj. Danileț pune „punctul pe i”. „Avem copii morți de supradoză. Salvarea vine de două ori pe săptămână la școală să ia elevii aflați în sevraj”

Totodată, asupra acestuia au mai fost găsite un cântar electronic, două pumnale, un spray iritant lacrimogen, un briceag și o cagulă.


„Din probele administrate au mai relevat faptul că, în perioada 2023 – ianuarie 2024, acesta ar fi vândut și oferit, cu titlu gratuit, în mod repetat, diferite cantități de canabis mai multor minori, printre care și colegi de ai săi de la o unitate de învățământ din municipiul Cluj-Napoca”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Cluj. 

În urma unei percheziții domiciliare efectuată vineri de polițiști au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.


Sâmbătă, procurorii DIICOT Cluj au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a tânărului.

„Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj  a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile”, arată sursa citată. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Radiografia consumului de droguri în școlile din Cluj. Danileț pune „punctul pe i”. „Avem copii morți de supradoză. Salvarea vine de două ori pe săptămână la școală să ia elevii aflați în sevraj”

Ultimele Stiri
abonare newsletter