Actualitate

Vreme deosebit de caldă și temperaturi de până la 20 de grade. Revin ploile.

Vremea se menține nefiresc de caldă pentru luna februarie, iar temperaturile ajung, sâmbătă, la 20 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 10 februarie 2024. Cum va fi vremea în Cluj/Foto: monitorulcj.ro Prognoza meteo pentru sâmbătă, 10 februarie 2024. Cum va fi vremea în Cluj/Foto: monitorulcj.ro

 

 


Sâmbătă, 10 februarie, vremea va fi în continuare nefiresc de caldă pentru prima parte a lunii februarie, cerul va fi variabil, cu înnorări locale, mai ales în jumătatea de vest a țării. 

 


Astfel, ploile apar în zona Maramureșului, în Transilvania și Crișana, posibile averse și în zona Moldovei. La munte sunt șanse să apară precipitații sub formă de lapoviță. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 21 de grade Celsius, iar pe timpul nopții se vor înregistra temperaturi cuprinse între 1 grad și 12 grade Celsius.

În Cluj, sâmbătă, temperaturile maxime vor atinge 15-16 grade Celsius, iar cele minime 8 grade Celsius. Vremea rămâne însă predominant închisă, cu înnorări și posibile precipitații, iar vântul va sufla variabil. 


Duminică vremea se încălzește și mai mult, însă vântul va sufla cu putere pe tot parcursul zilei (41 km/h). Maxima zilei va urca la valoarea de 16 grade Celsius, în timp ce minima va fi de 4 grade Celsius.
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vreme caldă și temperaturi neobișnuit de ridicate la început de weekend. Cum va fi vremea în Cluj?

abonare newsletter