Actualitate

Șoferul care s-a răsturnat cu mașina pe o stradă din Dej era băut. Ce spune Poliția?

Șoferul care a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a răsturnat cu mașina, miercuri, pe o stradă din Dej, a urcat băut la volan.

Mașină răsturnată  pe o stradă din Dej, în urma unui accident rutier/Foto: ISU Cluj Mașină răsturnată pe o stradă din Dej, în urma unui accident rutier/Foto: ISU Cluj

 

 


Miercuri, în jurul orei 06.30, a fost înregistrat un accident rutier pe strada 1 Mai din municipiul Dej. Un șofer s-a răsturnat cu mașina, însă a scăpat ca prin minune și a primit îngrijiri medicale la fața locului. 

 


Bărbatul ar fi urcat băut la volan, situație în care a pierdut controlul volanului, potrivit Poliției. 

„Conform primelor cercetări efectuate la fata locului a rezultat că, un bărbat, de 54 de ani, care conducea autoturismul în direcția municipiul Dej, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare într-o curba deosebit de periculoasă la stânga, semnalizată corespunzător, izbindu-se de un imobil.


CITEȘTE ȘI: 
Mașină răsturnată în urma unui accident rutier, în Dej. Un bărbat a avut nevoie de asistență medicală.

Bărbatul a fost consultat la fața locului de echipajul medical.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat pozitiv, respectiv 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează IPJ Cluj. 


În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mașină răsturnată în urma unui accident rutier, în Dej. Un bărbat a avut nevoie de asistență medicală.

abonare newsletter