Actualitate

Vreme neobișnuit de caldă, cu soare și intensificări ale vântului

Temperaturi de primăvară, în februarie. Vremea se menține călduroasă, miercuri, însă vântul rămâne insistent.

Prognoza meteo, miercuri, 7 februarie 2024/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Prognoza meteo, miercuri, 7 februarie 2024/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Miercuri, 7 februarie, potrivit meteorologilor, temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 10 și 18 grade, iar cele minime între -2 și 9 grade. Înnorări temporare sunt prognozate în zona de vest a țării, în centru și nord, iar pe arii restrânse sunt asșteptate precipitații slabe, mai ales în zona montană, sub formă de ploaie și lapoviță și ninsoare la altitudini de peste 1700 m.

 


CITEȘTE ȘI: 
Avertizare meteo Cod galben de vânt în Cluj și alte județe din țară. Rafale de până la 60 km/h.

În restul teritoriului, cerul se va menține mai mult senin, iar vântul va avea intensificări la munte, cu viteze de 60…80 km/h, iar în rest va sufla moderat, cu intensificări temporare în rafale de 45…55 km/h.

În Cluj, vremea va fi călduroasă, cu un cer mai mult senin, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius. Șanse reduse de precipitații. 


Pe parcursul următoarelor zile, vremea se va menține călduroasă, cu temperaturi în creștere și valor maxime între 3 și 16 grade Celsius. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Avertizare meteo Cod galben de vânt în Cluj și alte județe din țară. Rafale de până la 60 km/h.

abonare newsletter