Actualitate

Bărbatul care a abandonat trei câini într-o comună din Cluj, amendat cu 4.000 de lei

Amendă de 4.000 de lei aplicată clujeanului care a abandonat trei câini într-o comună din județul Cluj.

Bărbatul care a abandonat trei câini în Aghireșu, sancționat de polițiști/Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook Bărbatul care a abandonat trei câini în Aghireșu, sancționat de polițiști/Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Poliția Animalelor Cluj a demarat cercetări în cazul bărbatului surprins pe camera video cum abandona câțiva patrupezi pe o stradă din localitatea clujeană Băgara, comuna Aghireșu. Astfel, după cum semnalează IPJ Cluj, în cauză este vorba de un clujean în vârstă de 57 de ani, care a fost sancționat de oamenii legii. 

 


„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public din data de 3 februarie a.c. referitoare la abandonarea unor patrupezi în localitatea Băgara, comuna Aghireș, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au efectuat demersurile necesare pentru identificarea persoanei vinovate, stabilind că este vorba despre un bărbat, de 57 de ani, din Cluj-Napoca.

Acesta a fost sancționat contravențional în temeiul Legii 205/2004 privind protecția animalelor, cu amendă în valoare de 4.000 de lei, pentru abandonul a 3 exemplare canine”, informează, luni, IPJ Cluj. 


CITEȘTE ȘI: 
Bărbat din Cluj, prins pe camere când abandona trei câini. „Aceste suflete nu sunt niște gunoaie să fie aruncate!”

Incidentul a fost surprins sâmbătă, prin intermediul unor camere video, iar din înregistrări se vede cum un bărbat abandonează câțiva cățeluși pe o stradă din comuna clujeană Aghireșu. 

Potrivit legii, rănirea cu intenție a animalelor constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de un an la 5 ani.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Bărbat din Cluj, prins pe camere când abandona trei câini. „Aceste suflete nu sunt niște gunoaie să fie aruncate!”

abonare newsletter