Actualitate

Vreme schimbătoare, la început de februarie, cu temperaturi în creștere în cea mai mare parte a țării. Vremea în Cluj.

Începutul lunii februarie vine cu temperaturi oscilante, iar vremea se va încălzi treptat în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în zona de nord-vest.

Prognoza meteo pentru începutul lunii februarie/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Prognoza meteo pentru începutul lunii februarie/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Joi, 1 februarie 2024, se vor înregistra temperaturi mai ridicate decât în zilele precedente, iar vremea se va menține frumoasă. Valorile maxime din termometre vor indica între 4 și 12 grade Celsius, iar minimele se vor situa între -6 și 4 grade Celsius. 

 


În a doua parte a zilei sunt așteptate precipitații slabe în zona de vest, centru și nordul țării, iar în Maramureș și Transilvania acestea se vor transforma în lapoviță sau ninsoare pe parcursul nopții.

În Cluj, vremea va fi mai caldă decât cea normală pentru această perioadă a anului, cu un cer mai mult senin, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă de -1 grade Celsius. Sunt șanse de averse pe parcursul nopții.


CITEȘTE ȘI: 
Prognoza meteo actualizată. Temperaturi neobișnuite, la început de februarie.

Potrivit prognozei meteo actualizate de meteorologi, valabilă pentru luna februarie, vremea va fi mai caldă decât cea specifică perioadei, în următoarele două săptămâni, urmând ca în a doua parte a lunii februarie temperaturile să fie, în general, apropiate de cele normale. De asemenea, perioada următoare va fi caracterizată de precipitații, mai ales în zonele montane.

Astfel, în Cluj, vremea se va încălzi treptat din acest weekend, când valorile termice vor indica 8 grade Celsius, iar pe parcursul săptămânii viitoare maximele vor atinge și 14 grade Celsius. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Prognoza meteo actualizată. Temperaturi neobișnuite, la început de februarie.

abonare newsletter