Actualitate

Temperaturi în creștere la final de ianuarie. Cum va fi vremea în Cluj?

Ultimele zile din ianuarie vin cu o încălzire ușoară a vremii și cu șanse reduse de precipitații. Vezi cum va fi vremea în Cluj.

Temperaturi în creștere și șanse reduse de precipitații, la infal de ianuarie/Foto: pixabay.com Temperaturi în creștere și șanse reduse de precipitații, la infal de ianuarie/Foto: pixabay.com

 

 


Vreme închisă, luni, 29 ianuarie, cu șanse mai mari de precipitații în estul țării. Vântul va sufla cu putere în zona de nod a țării și preponderent la munte. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, astfel încât temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 8 grade Celsius, iar cele minime între -10 și -1 grad Celsius.

 


În Cluj, vremea va fi rece, cu un cer parțial înnorat, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 4 grade Celsius, iar cea minimă de -7 grade Celsius, cu șanse reduse de precipitații. 

Marți, valorile termice se vor menține în aceeași parametri, iar cerul va fi preponderent însorit. De miercuri, treptat, vremea se va încălzi ușor, iar maxima zilei va ajunge la 6 C, urmând ca spre finalul săptămânii să atingă 8-9 grade Celsius. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Prognoza meteo actualizată. Temperaturi neobișnuite, la început de februarie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter