Actualitate

Accident în Fizeșu Gherlii, Cluj. Un șofer a intrat cu mașina în poarta unei case, apoi a ajuns la spital.

Un accident rutier cu o singură mașină implicată a avut loc marți noaptea în localitatea clujeană Fizeșu Gherlii.

Accident în Fizeșu Gherlii / Foto: ISU Cluj Accident în Fizeșu Gherlii / Foto: ISU Cluj

 

 


Un șofer a intrat cu mașina în curtea unei case, prin poartă. Ulterior, echipajele de intervenție au anunțat că au transportat un bărbat la spital.

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut în localitatea Fizeșu Gherlii. La fața locului s-au deplasat echipajele de la Punctul de Lucru Gherla, care au găsit un autoturism avariat, într-o curte. Nu au existat persoane încarcerate, iar un bărbat a primit îngrijiri medicale. În cele din urmă, acesta a fost transportat la spital”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Conform primelor verificări, polițiștii au constatat că șoferul este un tânăr, de 25 de ani, din comuna Cămărașu, care conducea o autoutilitară înspre municipiul Gherla. El ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare într-o curbă la stânga, intrând în coliziune cu un stâlp de telecomunicații și cu gardul unui imobil.


Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Peste 60 de amenzi și două permise de conducere reținute de polițiștii clujeni, în ultimele zile

Incendiu la o casă din Florești

Ultimele Stiri
abonare newsletter