Actualitate

Mașină „ieșită în decor”, pe DN1, în Mărtinești. Un tânăr a fost rănit ușor - FOTO

Un accident soldat cu un rănit a avut loc luni, pe raza localității Mărtinești. O mașină a ajuns pe câmp.

Mașină „ieșită în decor”, pe DN1, în Mărtinești. FOTO: ISU Cluj Mașină „ieșită în decor”, pe DN1, în Mărtinești. FOTO: ISU Cluj

 

 


UPDATE: Erată ISU Cluj - Tânărul nu a fost transportat la spital.

 


„Rectificare intervenție accident Mărtinești: tânărul a refuzat transportul la spital”, a transmis ISU Cluj.

Știrea inițială:


Pompierii au intervenit luni la un accident rutier petrecut pe raza localității Mărtinești. Un șofer a ajuns în afara părții carosabile cu mașina, fiind ulterior preluat de ambulanța SMURD și transportat la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca și a Detașamentului Turda au intervenit la un accident rutier petrecut pe raza localității Mărtinești. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit un autoturism avariat ieșit în afara părții carosabile. 


Mașină „ieșită în decor”, pe DN1, în Mărtinești. FOTO: ISU Cluj

Un tânăr, în vârstă de aproximativ 20 de ani, a primit primul ajutor calificat la locul accidentului și a fost transportat la spital de către echipajul SMURD. Conform primelor evaluări acesta prezenta afecțiuni ușoare”, a transmis ISU Cluj.

Mașină „ieșită în decor”, pe DN1, în Mărtinești. FOTO: ISU Cluj

„Accident rutier produs pe DN1 E60, în afara localității Mărtinești. Din primele verificări a rezultat că un autoturism condus în direcția municipiului Turda de un tânăr de 19 ani, ar fi părăsit partea carosabilă pe un sector de drum în curbă, acroșând ulterior un cap de pod. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum s-a produs accidentul grav din Sâncraiu. 3 adulți și 4 copii, transportați la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter