Actualitate

Casă cuprinsă de flăcări în localitatea clujeană Iara

Un incendiu a izbucnit marți la o casă din localitatea Iara.

O casă a fost cuprinsă de flăcări în localitatea clujeană Iara Foto: arhiva monitorulcj.ro O casă a fost cuprinsă de flăcări în localitatea clujeană Iara Foto: arhiva monitorulcj.ro

 

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda și a Gărzii Băișoara au intervenit marți seara pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă de locuit situată în localitatea Iara.

Conform ISU Cluj, la fața locului au fost dislocate două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoplatformă și, preventiv, un echipaj SMURD, unde au găsit acoperișul casei, cu o suprafață de aproximativ 200mp, cuprins în totalitate de flăcări.

Pompierii acționează în continuare pentru stingerea flăcărilor, acestea fiind împiedicate de a se propaga mai departe de limitele în care au fost găsite. Până acum nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar echipajele operative continuă operațiunile de stingere a incendiului prin căutarea și eliminarea tuturor focarelor ascunse.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu într-un apartament de pe Bulevardul Muncii. Haine și deșeuri depozitate în locuință, cuprinse de flăcări.

Un bărbat din Harghita a murit ars de viu în casă, în urma unui incendiu. Pompierii nu au reușit să pătrundă în locuinţă.

Incendiu la un depozit din Turda

Ultimele Stiri
abonare newsletter