Actualitate

Cât mai ține gerul? Prognoza meteo actualizată, până la începutul lunii februarie.

Vreme în schimbare în următoarele săptămâni și temperaturi reduse, cu ploi și ninsori.

Prognoza meteo pentru luna ianuarie. Temperaturi în schimbare și ploi/Foto: monitorulcj.ro Prognoza meteo pentru luna ianuarie. Temperaturi în schimbare și ploi/Foto: monitorulcj.ro

 

 


Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, până la începutul lunii viitoare. Vremea rămâne capricioasă, astfel încât temperaturile vor alterna, iar ploile și ninsorile își vor face simțită prezența, în special în nord-vestul țării.

 


Și săptămâna viitoare, vremea se va menține rece, dar mai apropiată de valorile specifice perioadei. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 8 – 15 ianuarie

Meteorologii se așteaptă la valori termice mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile nord-estice.
La nivel de precipitații, ANM estimează că regimul pluviometric va fi local excedentar în estul țării, dar și deficitar în regiunile intracarpatice și local în cele sud-estice. În restul țării va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.


Prognoza meteo pentru săptămâna 15 – 22 ianuarie

În această săptămână temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, posibil ușor mai coborâte în regiunile nord-estice, dar și ușor mai ridicate în cele sud-estice.

CITEȘTE ȘI: 
Ger în toată țara. În Transilvania se vor înregistra -21 de grade Celsius.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în jumătatea vestică a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice.


Prognoza meteo pentru săptămâna 22 – 29 ianuarie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.
Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 29 ianuarie – 5 februarie

Meteorologii spun că mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, posibil ușor mai coborâte în regiunile nord-vestice.
Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, posibil ușor excedentare local.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vreme rece în următoarele două săptămâni și precipitaţii sub diferite forme în întreaga ţară

abonare newsletter