Actualitate

Avertizare de vreme rea la munte în Cluj. Meteorologi: „Vânt puternic, va ninge viscolit”.

Meteorologii au emis o avertizare de vânt puternic și ninsoare pentru zona montană a județului Cluj și zone din Transilvania.

Avertizare de vreme rea în județul Cluj, în Ajunul Crăciunului / Foto 1: pixabay, Foto 2: ANM Avertizare de vreme rea în județul Cluj, în Ajunul Crăciunului / Foto 1: pixabay, Foto 2: ANM

 

 


Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare meteorologică de cod galben pentru Ajunul Crăciunului și dimineața zilei de Crăciun.

 


Intervalul de valabilitate este 24 decembrie, ora 03 – 25 decembrie, ora 10, perioadă în care la munte se va semnala o ninsoare viscolită și vânt puternic:

„În intervalul menționat vântul va avea intensificări în sudul Transilvaniei, vestul și sudul Olteniei, sud-vestul Munteniei și în dealurile subcarpatice ale Moldovei, cu viteze în general de 55...65 km/h, iar la munte, rafalele vor depăși 80…90 km/h. În zonele montane și local în Transilvania pe parcursul zilei de duminică (24 decembrie) va ninge viscolit, iar noaptea se vor semnala precipitații mixte.


Notă: Intensificări ale vântului vor fi pe arii mai restrânse și în celelalte regiuni”, a transmis ANM. 

CITEȘTE ȘI:

Atenție, șoferi! Poliția avertizează că se circulă greu din cauza vremii în județul Cluj și pe A10 Sebeș-Turda: „Adaptați viteza!”

Să fie zăpada vinovată? Mașină răsturnată între Râșca și Huedin. Două persoane, consultate de medici. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter