Actualitate

Reacția conducerii Școlii de Poliție din Cluj-Napoca, după ce elevii au găsit viermi în mâncare: „Respectăm toate condiţiile necesare în materie de siguranţa alimentelor”

Elevii de la Școala de Agenție de Poliție din Cluj-Napoca au găsit viermi în mâncare. Conducerea școlii transmite că regretă incidentul și că se respectă toate condițiile de igienă și siguranța alimentelor.

Scandal la Școala de Poliție din Cluj-Napoca / Foto: Google Maps Scandal la Școala de Poliție din Cluj-Napoca / Foto: Google Maps

 

 


Conducerea Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca a transmis că regretă incidentul în care unitatea şcolară a fost implicată în ceea ce priveşte mâncarea elevilor şi dă asigurări că toate condiţiile de igienă şi siguranţa alimentelor sunt respectate.

 


„Având în vedere informaţiile care au apărut în spaţiul public referitoare la alimentaţia elevilor din Şcoala de Agenţi de Poliţie «Septimiu Mureşan» Cluj-Napoca, vă asigurăm că acesta este un incident izolat, este unic în istoria de până acum a şcolii de poliţie, anul viitor sărbătorim 20 de ani de activitate, toate condiţiile necesare în materie de siguranţa alimentelor sunt respectate la nivelul şcolii, meniul elevilor este stabilit pe o perioadă de zece zile în avans şi toate normele privind achiziţia, depozitarea, manipularea, pregătirea alimentelor, consumul acestora sunt respectate la nivelul şcolii. Regretăm acest incident, repet, este unul izolat, şi vor fi luate toate măsurile în urma verificărilor care au demarat deja, măsurile legale pentru a se preîntâmpina apariţia unor incidente asemănătoare”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Şcolii de Poliţie, Alice Popa.

Joi, la masa de prânz, elevii Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca au primit ciorbă și paste cu carne. În ambele preparate, tinerii ar fi găsit viermi, susțin aceștia, pe care i-au si fotografiat, potrivit digi24.ro


IGPR a dispus, joi, trimiterea unei echipe la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca, pentru verificări, după ce în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora în mâncarea servită elevilor ar fi fost găsiţi viermi.

„În urma vehiculării în spaţiul public a unor nereguli privind alimentaţia la Şcoala de Agenţi de Poliţie  «Septimiu Mureşan» Cluj-Napoca, Centrul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul I.G.P.R. este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe de specialişti, pentru verificarea aspectelor semnalate”, se arată în informarea IGPR.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Pizza cu viermi, descoperită de Protecția Consumatorului la un restaurant din Cluj. Instanța a anulat amenda

Strigător la cer! Elevii de la școala de Poliție din Cluj-Napoca au găsit viermi în mâncare.

abonare newsletter