Actualitate

Casă cuprinsă de flăcări, în Dealu Negru. Flăcările s-au extins și în zona unde se afla un rezervor cu motorină - FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri după-masă, în localitatea Dealu Negru, Cluj. Flăcările s-au extins și la o anexă gospodărească unde se afla un rezervor cu motorină.

Incendiu în localitatea Dealu Negru, 1 decembrie 2023/ Foto: ISU Cluj Incendiu în localitatea Dealu Negru, 1 decembrie 2023/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un incendiu a cuprins o casă din localitatea clujeană Dealu Negru.

 


În urma incendiului, casa a fost distrusă aproape în totalitate.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente pentru a stinge un incendiu care a distrus în totalitate o casă de vacanță în localitatea Dealu Negru, comuna Călățele. Apelul de urgență a venit în jurul orei 15:35, iar la fața locului s-au deplasat imediat două autospeciale cu apă și spumă. Din moment ce incendiul se manifesta generalizat la sosirea pompierilor, forțele au fost suplimentate cu o autospecială de la Garda de Intervenție Gilău. Flăcările au afectat casa, construită din lemn și beton, pe o suprafață de 160 mp. 
De asemenea, focul s-a extins parțial și la o anexă gospodărească, în vecinătatea căreia se afla un rezervor cu motorină. În acest caz, pompierii au reușit protejarea rezervorului. Echipajele sunt încă la fața locului și înlătură efectele negative ale incendiului, care a pornit cel mai probabil de la o afumătoare. Din fericire, în urma evenimentului nu s-au înregistrat victime”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu în Cluj-Napoca! Un bărbat a adormit și a lăsat oala cu mâncare pe foc – FOTO

Camion cu două mașini pe platformă, cuprins de flăcări în trafic. De la ce a pornit incendiul? - FOTO

abonare newsletter