Actualitate

Două surori, găsite moarte în casă în Bistrița-Năsăud, în stare de putrefacție. Locuiau cu fratele lor

Două surori au fost găsite moarte în casă, în stare avansată de putrefacție. Încă nu se știe dacă este vorba despre o crimă.

Cadavrele a două surori, găsite în stare de putrefacție / Foto: bistriteanul.ro Cadavrele a două surori, găsite în stare de putrefacție / Foto: bistriteanul.ro

 

 


Cadavrele a două surori, în vârstă de 41 şi 52 de ani, au fost găsite vineri, în stare avansată de putrefacţie, în locuinţa lor din comuna Rodna, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, scrie agerpres.ro.

 


Din primele date, femeile locuiau cu fratele lor şi nu ar mai fi fost văzute de vecini de mai multe zile.

„Astăzi, 17 noiembrie, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizaţi despre faptul că două surori de 41, respectiv 52 de ani care locuiau în localitatea Rodna, împreună cu fratele lor, nu au mai fost văzute de mai multe zile. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, cele două au fost găsite decedate, în stare avansată de putrefacţie, în interiorul locuinţei. La faţa locului, o echipă formată din criminalişti şi poliţişti de la investigaţii criminale efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul. Totodată, urmează a fi efectuate necropsiile, care vor stabili cu exactitate cauzele deceselor”, a transmis IPJ.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: bistriteanul.ro

CITEȘTE ȘI:

Clujean de 46 de ani, suspect de tâlhărie și omor calificat. A dat foc locuinței pentru a ascunde crima

Un clujean a murit într-un autobuz, în Mărăști. Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator

Ultimele Stiri
abonare newsletter