Actualitate

Haine din dulapul bunicii, la Târguţu Vintage

<p><img src="documente/stories/2012/03_martie/06/vintage.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" /></p> <p />Ce-a de-a XII-a ediţie a Târguţului Vintage, singurului eveniment vintage din Cluj-Napoca, desfăşurat în weekend la Iulius Mall, a reunit peste 20 de expozanţi, timp de trei zile.

Le Fabuleux Magasin de Mireille a oferit clujencelor ocazia de a admira şi de a cumpăra rochiţe vaporoase, mantouri şi pălării, mănuşi glace şi voal georgette, bijuterii, eşarfe şi pantofi, toate datând de la jumătatea secolului, menite să aducă primăvara în garderobe.

Primăvara a venit la Iulius Mall în weekend, doamnele putând să admire fel de fel de articole de îmbrăcăminte şi accesorii handmade. Aşa că, timp de trei zile, Clujul a fost ground zero al exploziei de eleganţă vintage.



Vizitatorii Târgului, mai ales doamnele au rămas încântate: „Totul este foarte frumos, mai ales accesoriile, bijuteriile, care te poartă în urmă cu zeci de ani şi care îţi dau aerul că te-ai născut într-o epocă când eleganţa mai conta, era un stimulent pentru femei”, a declarat Ioana Armaca, o vizitatoare a târgului. Ea a mai adăugat că, de când există Târguţu Vintage, încearcă să meargă la toare ediţiile. „Chiar dacă nu cumpăr, îmi place să admir exponatele, de la rochii, care au un aee de nobilime, la bijuterii şi pantofi. Nu îţi vine să crezi că sunt create recent, de altfel”, a mai spus Ioana.

Târguţul Vintage are loc de două ori pe an, primăvara şi iarna şi a ajuns la trei ani de existenţă.



abonare newsletter