Actualitate

EXPLOZIE într-o casă din Luna de Jos. Un tânăr a suferit arsuri

O explozie a avut loc, joi seară, în comuna Dăbâca, localitatea Luna de Jos. Un tânăr a suferit arsuri la nivelul gâtului.

O explozie a avut loc, joi seară, în comuna Dăbâca, localitatea Luna de Jos. Un tânăr a suferit arsuri la nivelul gâtului/ Foto: ISU Cluj O explozie a avut loc, joi seară, în comuna Dăbâca, localitatea Luna de Jos. Un tânăr a suferit arsuri la nivelul gâtului/ Foto: ISU Cluj

 

 


O explozie puternică a avut loc, joi seară, în Luna de Jos, comuna Dăbâca.

 


Potrivit ISU Cluj, un tânăr a suferit arsuri în zona gâtului.

„În urmă cu puține momente, pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au fost solicitați să intervină în localitatea Luna de Jos, comuna Dăbâca. A fost anunțată o explozie la o centrală pe lemne, într-o locuință. Echipajele medicale au ajuns deja la fața locului și acordă îngrijiri medicale unui tânăr, conștient și cooperant, care prezintă arsuri la nivelul gâtului. Explozia nu a fost urmată de incendiu”, a transmis ISU Cluj.


Update ora 19:09: „Tânărul de 26 de ani, conștient și cooperant, a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD Gherla și a fost transportat la UPU Cluj. Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor, revenind la unitate”, a adăugat ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

EXPLOZIE la un casă din cartierul Mărăști. Au murit cinci câini

Ultimele Stiri
abonare newsletter