Actualitate

Accident între o motocicletă și o mașină în Cluj-Napoca. Un tânăr a ajuns la spital

Un accident rutier a avut loc, joi, 9 noiembrie, pe strada Ciobanului din Cluj-Napoca. Motociclistul a ajuns la spital.

Accident pe strada Ciobanului/ Foto: ISU Cluj Accident pe strada Ciobanului/ Foto: ISU Cluj

 

 


O mașină și o motocicletă au fost implicate, joi, într-un accident rutier pe strada Ciobanului din municipiul Cluj-Napoca.

 


În urma accidentului, motociclistul a fost transportat la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit, de curând, la un accident rutier petrecut pe strada Ciobanului din municipiul Cluj-Napoca.
La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit o motocicletă și un autoturism avariate. Conducătorul motocicletei, respectiv un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani, a primit primul ajutor calificat și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primei evaluări, acesta prezenta suspiciuni de fracturi la nivelul unui membru inferior și unul superior. Totodată, tânărul era în stare de conștiență și era cooperant”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


Update ora 16:14

„La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 13.20 a fost înregistrat un accident de circulație la intersecția dintre Aleea Padin și strada Ciobanului din Cluj-Napoca.
Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că un tânăr, de 21 de ani, din județul Mureș, care circula cu autoturismul dinspre Aleea Padin, la pătrunderea pe strada Ciobanului, ar fi intrat în coliziune cu un motociclu, condus de un tânăr de 18 ani.
În urma evenimentului, tânărul de 18 ani a fost transportat la spital pentru mai multe investigații. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.
În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier în Câmpia Turzii. Un bărbat a fost lovit de un camion

Cum s-a produs accidentul de pe strada Observatorului? Unul dintre șoferi era băut

abonare newsletter