Actualitate

O șoferiță care consumase alcool a fost implicată în accidentul din Jucu de Mijloc dintre un autocar și două mașini

Un accident rutier între un autocar și două mașini a avut loc marți seară în localitatea Jucu de Mijloc. Potrivit polițiștilor, o șoferiță care a consumat alcool a provocat accidentul.

Accident între un autocar și două mașini, în Jucu de Mijloc/ Foto: ISU Cluj Accident între un autocar și două mașini, în Jucu de Mijloc/ Foto: ISU Cluj

 

 


O tamponare între un autocar și două autoturisme a avut loc marți seară, în localitatea Jucu de Mijloc.

 


Conform polițiștilor, o șoferiță care consumase alcool a fost cea care a provocat accidentul.

„La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DN1 C, în localitatea Jucu de Mijloc.
Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie, de 47 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu autoturismul pe direcția Gherla spre Cluj-Napoca, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de trafic și ar fi acroșat autoturismul aflat în fața sa, iar apoi ar fi intrat în coliziune cu parapetul din partea dreaptă a sensului de deplasare și cu un autocar.
În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime.
La testările cu aparatul etilotest, în cazul conducătoarei auto de 47 de ani a fost înregistrată o alcoolemie de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident între un autocar și două mașini, în Jucu de Mijloc. Trei persoane, rănite ușor - FOTO

Cum s-a produs accidentul de pe strada Observatorului? Unul dintre șoferi era băut

abonare newsletter