Actualitate

Cum s-a petrecut accidentul mortal din Mihai Viteazu? Șoferul ar fi intrat în stop cardiac în timp ce conducea

Șoferul care a murit în accidentul din localitatea clujeană Mihai Viteazu miercuri seara ar fi intrat în stop cardio-respirator înainte să intre cu mașina în țeava de gaz.

Un șofer a murit într-un accident în localitatea Mihai Viteazu / Foto: depositphotos.com Un șofer a murit într-un accident în localitatea Mihai Viteazu / Foto: depositphotos.com

 

 


Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a oferit detalii despre accidentul petrecut în localitatea Mihai Viteazu miercuri seara. Un șofer se confrunta cu probleme medicale în timp ce conducea și a intrat cu mașina într-o țeavă de gaz. 

 


„La data de 25 octombrie, în jurul orei 20.30, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs DN75, în comuna Mihai Viteazu. La fața locului s-a constatat că un bărbat, de 51 de ani, care se afla la volanul unui autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un branșament de alimentare cu gaz. Primele date indică ipoteza că evenimentul s-ar fi produs pe fondul unor afecțiuni medicale cu care bărbatul s-ar fi confruntat în timp ce conducea autoturismul. Personalul medical i-a aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a declarat decesul acestuia”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Când paramedicii au ajuns la fața locului, bărbatul se afla în stop cardio-respirator. 


„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut în localitatea Mihai Viteazu. În accident a fost implicat un singur autoturism, care a intrat într-o țeavă de gaz. Șoferul a fost extras din autoturism de pompieri, însă potrivit primelor informații, se află în stop cardio-respirator. Imediat pompierii și echipajul SAJ au început manevrele de resuscitare”, a transmis inițial ISU Cluj.

Ulterior, bărbatul a fost declarat decedat.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Copil de 19 luni, trimis acasă cu clavicula ruptă de medicii din Aiud! Familia a ajuns la Cluj, unde a fost identificată fractura

Weekend negru pe șoselele din județul Cluj. Trei morți și șapte victime în spital, în urma accidentelor rutiere grave

abonare newsletter