Actualitate

Bătaie în Soporu de Câmpie, încheiată la spital. De la ce a pornit totul?

O discuție în contradictoriu a degenerat într-o bătaie cruntă, în urma căreia doi vârstnici din localitatea clujeană Soporu de Câmpie au ajuns la spital.

Intervenție ambulanța SMURD/Foto: Depositphotos.com Intervenție ambulanța SMURD/Foto: Depositphotos.com

 

 


Conflictul spontan ar fi apărut pe fondul neînțelegerilor cu privire la anumite bunuri, situație în urma căreia o femeie de 64 de ani și un bărbat de 65 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

 


În seara zilei de marți, polițiștii clujeni au fost sesizați cu privire la faptul că în curtea unui imobil din localitatea Soporu de Câmpie, comuna Frata, a avut loc o stare conflictuală între mai multe persoane.

„La fața locului a fost dirijat un echipaj de poliție, constatându-se faptul că la imobilul respectiv, pe fondul unor discuții privitoare la anumite bunuri, 4 persoane adulte, cu vârste cuprinse între 19 și 65 de ani, s-ar fi angrenat într-un conflict spontan în urma căruia două dintre acestea, respectiv o femeie, de 64 de ani, și un bărbat, de 65 de ani, au necesitat îngrijiri medicale”, potrivit IPJ Cluj. 


Ca urmare a altercației, la fața locului a fost solicitată o ambulanță SMURD.

„Echipajul SMURD de la Punctul de lucru Mociu a acordat îngrijiri medicale unui bărbat și unei femei de aproximativ 60 de ani. Ambii au fost transportați la spital, fiind conștienți și cooperanți”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj. 


În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bătaie în trafic cu pumni și picioare, în fața Institutului Oncologic Cluj! Un șofer și-a ieșit din fire

Adolescent din Dej, „călcat în picioare” de trei bărbați. Victima a ajuns la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter