Actualitate

Femeie, lovită de mașină în Piața Avram Iancu! Victima a ajuns la spital

Un accident rutier a avut loc vineri dimineață în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca. O femeie a fost lovită de o mașină.

Femeia a fost transportată la spital/ Foto: depositphotos.com Femeia a fost transportată la spital/ Foto: depositphotos.com

 

 


O femeie a fost lovită vineri dimineață de o mașină în Piața Avram Iancu.

 


Potrivit ISU Cluj, aceasta a fost transportată de o ambulanță la spital.

„Femeia a fost preluată de echipajul SAJ. Din datele primite până acum, este conștientă. A fost trimis un echipaj de pompieri pentru a asigura zona”, a transmis ISU Cluj.


Update ora 10:21

„La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 09.00, a fost înregistrat un accident de circulație în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca. Din cercetările preliminare, polițiștii au constatat că un bărbat, de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism, ar fi accidentat o femeie, de 64 de ani, aflată în traversarea neregulamentară a părții carosabile.
În urma impactului, pietonul a fost proiectat într-un alt autoturism care se afla în coloana de autovehicule. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și pentru luarea măsurilor legale”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un mort și trei răniți, între care și un copil de 1 an, în urma unui grav accident rutier în Timiș

Accident rutier în Ciucea. Bărbat de 80 de ani, transportat de urgență la spital - VIDEO

Doi bărbați au murit în urma unui teribil accident rutier în Bihor

Ultimele Stiri
abonare newsletter