Actualitate

Accident rutier în Piața Cipariu. O femeie a ajuns la spital.

O femeie a ajuns la spital, în urma unui accident rutier produs în zona Pieței Cipariu, în dimineața zilei de sâmbătă. A intervenit descarcerarea.

Accident rutier în Piața Cipariu din Cluj-Napoca/Foto: ISU Cluj Accident rutier în Piața Cipariu din Cluj-Napoca/Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați, în jurul orei 3.20, pentru a interveni la un accident rutier petrecut în zona Pieței Cipariu din municipiul Cluj-Napoca. 

 


La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit două autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea. 

Accident rutier în Piața Cipariu din Cluj-Napoca/Foto: ISU Cluj

„O tânără de aproximativ 30 de ani a fost consultată și a fost transportată la spital pentru investigații de specialitate”, informează ISU Cluj. 


Conform primelor evaluări aceasta prezenta afecțiuni ușoare.

Accident rutier s-a produs la intersecția străzilor P-ța Cipariu - General Traian Moșoiu.


„Din cercetările preliminare s-a constatat că un conducător auto de 24 de ani, județul Sălaj, care conducea un autoturism pe strada General Traian Moșoiu în direcția străzii Posada, la intersecția semaforizată cu P-ța Cipariu nu ar fi respectat semnificatia de culoare roșie a semaforului electric, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de aceeași vârstă, din județul Cluj, în direcția P-ța Ștefan cel Mare, acesta din urmă circulând în momentul în care semaforul indica culoarea roșie”, informează IPJ Cluj. 

A rezultat rănirea unei pasagere din autoturismul bărbatului din județul Cluj.


Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier în Piața Cipariu, cu scurgeri de carburanți. Motociclist rănit, transportat la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter