Actualitate

După mai bine de două ore de așteptare, cursa aeriană Cluj-Antalya a decolat de pe Aeroportul Otopeni.

Zborul Cluj-Antalya a decolat spre destinație, după câteva ore de așteptare pe aeroportul din București. Alte sute de avioane așteaptă să decoleze spre Antalya.

După mai bine de două ore, avionul de pe traseul Cluj-Antalya a decolat de pe aeroportul Otopeni/Foto: cititor monitorulcj.ro După mai bine de două ore, avionul de pe traseul Cluj-Antalya a decolat de pe aeroportul Otopeni/Foto: cititor monitorulcj.ro

 

 


Zborul Cluj-Antalya, aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni, așteaptă permisiunea de a decola spre destinație, în urma soluționării problemei apărute pe aeroportul stațiunii de pe litoralul mediteraneean. 

 


Clujenii care au plecat, vineri, spre Antalya, s-au trezit pe neașteptate în București, în condițiile în care zborul Cluj-Antalya a aterizat forțat pe Aeroportul Henri Coandă. Sute de pasageri, printre care și copii, au așteptat vreme de câteva ore pe pista aeroportului din Capitală. 

Motivul escalei a fost reprezentat de pana de curent ce a survenit pe Aeroportul din Antalya. 


Sute de avioane așteaptă să decoleze spre Antalya. „Problema tehnică a fost rezolvată”.

Aeroportul din Antalya a suferit o cădere de curent. Din acest motiv, toate operările pe Aeroportul din Antalya au fost sistate.

În jurul orei 15:00, călătorii au fost informați că problemele de la punctul de destinație au fost remediate, dar sunt câteva sute de avioane care așteaptă să primească o oră alocată pentru a decola către destinație. 


CITEȘTE ȘI: 
Zborul Cluj-Antalya, aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni, din cauza unor probleme tehnice

„Vă asigurăm că atât noi, cât și colegii noștri de la departamentul operațional, facem tot posibilul să plecăm cât mai curând și să ajungeți cât mai repede în vacanță. 

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă urăm un zbor plăcut”, potrivit informării făcute de membrii echipajului de zbor. 


După mai bine de 2 ore, avionul a decolat de pe aeroportul Otopeni, în jurul orei 15:40. 

Inițial, zborul era programat să ajungă la destinație la ora 13:20. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zborul Cluj-Antalya, aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni, din cauza unor probleme tehnice

abonare newsletter