Actualitate

Profi Mercur, închis de Protecția Consumatorilor

Supermarket-ul Profi din complexul comercial Mercur a fost închis temporar de angajații Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor, din cauza produselor neconforme și a spațiilor insalubre de depozitare a mărfii.

Profi Mercur, închis de Protecția Consumatorilor. FOTO: Captură foto - Google Maps Profi Mercur, închis de Protecția Consumatorilor. FOTO: Captură foto - Google Maps

 

 


Magazinul Profi a fost închis marți după-masă de Protecția Consumatorilor.  Sursele monitorulcj.ro arată că activitatea magazinului a fost oprită temporar de Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Nord-Vest, după ce au fost constatate mai multe nereguli, inclusiv condiții de depozitare insalubre și produse neconforme.

 


Clujenii au arătat, pe rețelele de socializare, că supermarketul este închis de marți după-masă. Magazinul are, în mod normal, program de funcționare non-stop.

Internauții se plâng că magazinul este unul dintre puținele supermarketuri din zonă, însă sunt de acord că măsurile dispuse de Protecția Consumatorului erau necesare.


„Îmi pare rău, pentru că era accesibil, pentru cei care ies târziu de la muncă și nu au alte alternative în zonă, însă magazinul în sine lăsa mult de dorit. Cu câteva excepții, în fața cărora îmi dau jos pălăria, angajații erau total dezinteresați, magazinul dezorganizat, am găsit de multe ori produse expirate sau stricate... Era timpul pentru o restructurare”, arată o clujeancă în comentariile la o postare de pe Facebook.

„Foarte bine! Că era mare nesimțire acolo, totală dezorganizare, ca la balamuc”, spune alt clujean.


„Lipseau multe produse, lipsea personal, cozi interminabile la casele de marcat... Bătaie de joc!”, mai arată un clujean.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

5 restaurante din food court-ul unui mall din Cluj, închise temporar. ANPC a găsit mizerie, mucegai și insecte

abonare newsletter