Actualitate

Vreme frumoasă și temperaturi de vară, pe final de septembrie. Cum va fi vremea în Cluj?

Vreme frumoasă și temperaturi peste normele climatologice, la sfârșit de septembrie. Pe parcursul zilei de joi, 28 septembrie, cerul se va menține mai mult senin. Vezi cum va fi vremea în Cluj.

Vreme frumoasă și temperaturi ridicate pe final de septembrie/Foto: monitorulcj.ro Vreme frumoasă și temperaturi ridicate pe final de septembrie/Foto: monitorulcj.ro

 

 


Joi, 28 septembrie, vine cu vreme frumoasă și temperaturi neobișnuit de calde, în special în sud și sud-estul țării unde, local, vor fi înregistrate înnorări și precipitații ușoare. În restul țării, cerul se va menține mai mult senin, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări de scurtă durată în sudul și vestul României. 

 


Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade Celsius și 29 de grade Celsius, iar cele minime între 3 și 18 grade Celsius.

În Cluj, vremea va fi călduroasă, cu un cer senin, local însă pot fi înregistrate înnorări, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 9 grade Celsius. De asemenea, diminețille se mențin reci, iar local pot fi înregistrate condiții de ceață. 


Vineri, cerul se va menține senin, iar maxima zilei va indica 26 de grade Celsius. Finalul de săptămână va aduce o ușoară răcire a vremii, astfel că pe parcursul săptămânii viitoare, la început de octombrie, maxima zilei va indica 20-21 de grade Celsius. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vreme caldă la Cluj și la început de octombrie. Ploile și frigul vin abia în a doua parte a lunii

Ultimele Stiri
abonare newsletter