Actualitate

Incendiu într-un garaj din Gherla. O mașină a fost cuprinsă de flăcări. FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit, marți, într-un garaj de pe strada Plopilor din Gherla. În interiorul acestuia pompierii au găsit o mașină cuprinsă de flăcări.

Un incendiu puternic a izbucnit, marți, într-un garaj de pe strada Plopilor din municipiul Gherla/ Foto: gherlainfo.ro Un incendiu puternic a izbucnit, marți, într-un garaj de pe strada Plopilor din municipiul Gherla/ Foto: gherlainfo.ro

 

 


Un incendiu puternic a izbucnit, marți, într-un garaj de pe strada Plopilor din municipiul Gherla.

CITEȘTE ȘI:
Incendiu la un restaurant în construcție, în Jucu. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

În interiorul garajului se afla o mașină care a fost cuprinsă de flăcări.


„Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Gherla intervin în aceste momente cu o autospecială de stins incendii pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins un garaj de pe strada Plopilor din municipiul Gherla. În momentul sosirii la fața locului, pompierii au găsit garajul și un autoturism parcat în interiorul acestuia cuprinse de flăcări. Intervenția echipajelor operative au limitat extinderea focarelor mai departe de limitele în care au fost găsite. Până în prezent nu au fost persoane care să solicite consult medical.
Alături de pompierii din cadrul Punctului de Lucru Gherla intervine și o autospecială de stins incendii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Gherla”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Update ora 14:23


„Referitor la intervenția pentru stingerea flăcărilor care au cuprins un garaj din municipiul Gherla: pompierii au stins flăcările, după ce au reușit să tragă afara autoturismul din garaj, astfel încât incendiul nu s-a extins mai departe de limitele în care a fost găsit.
Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar din cercetările preliminare a rezultat faptul că incendiul a pornit de la un redresor folosit pentru încărcarea bateriei mașinii”, a adăugat ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la un bloc din Mănăștur! Pompierii intervin la fața locului

Nesimțire maximă! O pacientă din Huedin a fumat în spital și a pornit alarma de incendiu

abonare newsletter