Actualitate

Vremea în Cluj, în prima săptămână de școală. Elevii merg la ore pe temperaturi de până la 30 de grade!

Școala a început cu vreme frumoasă în Cluj și temperaturi ridicate, însă, la mijlocul săptămânii, situația se schimbă brusc.

Școala a început cu vreme frumoasă / Foto: depositphotos.com Școala a început cu vreme frumoasă / Foto: depositphotos.com

 

 


Școala a început cu vreme frumoasă. Chiar dacă e septembrie, prima lună de toamnă, temperaturile de vară încă nu au plecat. Cu toate acestea, la mijlocul săptămânii vremea se schimbă brusc.

 


Potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie, luni, 11 septembrie, cerul va fi mai mult senin, temperatura maximă a zilei va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă scade la 13 grade pe timp de noapte.

Marți, 12 septembrie, cerul va fi variabil, temperatura maximă va fi de 29 grade Celsius, iar temperatura minimă tot de 13 grade.


Miercuri, 13 septembrie, elevii se vor topi de cald. Temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius în această zi, însă cea minimă rămâne tot de 13 grade, pe timp de noapte. Cerul va fi variabil.

Ziua de joi, 14 septembrie, vine, însă, cu o schimbare de plan. Cerul va fi temporar noros, vor fi averse de ploaie și fulgere. Vremea se răcește puțin, temperatura maximă fiind de 26 de grade Celsius. Temperatura minimă va fi de 15 grade Celsius.


Vineri, 15 septembrie, temperaturile scad semnificativ. Temperatura maximă a zilei va fi de 22 de grade Celsius, în timp ce minima va fi de 14 grade. Cerul va fi mai mult noros pe parcursul zilei de vineri, vor fi averse de ploaie și fulgere.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Atenție cum conduceți pe drumurile din județ! Cod galben de ceață în Florești și alte 18 zone din Cluj

A început școala. Vezi structura anului școlar în Cluj și când este prima vacanță!

abonare newsletter