Actualitate

Mașină RĂSTURNATĂ pe centura Vâlcele-Apahida. Cinci persoane, între care doi minori, au ajuns la spital

Un accident rutier, în care trei adulți și doi minori au fost implicați, a avut loc miercuri seara pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida.

Cinci persoane implicate într-un accident pe centura Vâlcele-Apahida, transportate cu ambulanța la spital / Foto: ISU Cluj Cinci persoane implicate într-un accident pe centura Vâlcele-Apahida, transportate cu ambulanța la spital / Foto: ISU Cluj


 

Pompierii clujeni au intervenit la un accident rutier petrecut pe varianta ocolitoare Apahida-Vâlcele, miercuri seara. La fața locului, salvatorii au găsit o mașină răsturnată. 


Mașină răsturnată pe centura Vâlcele-Apahida / Foto: ISU Cluj

Echipajele SMURD și SAJ au transportat cinci persoane la spital, între care se aflau doi minori:

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut pe Varianta ocolitoare Apahida-Vâlcele. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ, unde au găsit un autoturism răsturnat cu ocupanții ieșiți din acesta. Cinci persoane, dintre care doi minori în vârstă de 6 și 17 ani, au primit primul ajutor calificat și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări aceștia erau în stare de conștiență, erau cooperanți și prezentau afecțiuni ușoare. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri specifice pentru protecția persoanelor implicate în accident”, a transmis ISU Cluj.


UPDATE 21:10: Polițiștii au oferit detalii despre modul în care s-a produs accidentul.

Șoferul a fost testat pozitiv cu aparatul etilotest, indicând o concentrație foarte mică de alcool. Potrivit informațiilor Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, cei doi minori au vârste de 7, respectiv 16 ani. 


„La data de 30 august a.c., în jurul orei 19.20, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe centura Vâlcele-Apahida. Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 32 de ani, în timp ce conducea autoturismul înspre localitatea Feleac, ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului, părăsind partea carosabilă. În urma evenimentului au rezultat 5 victime, dintre care 2 minori de 7, respectiv 16 ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, fiind înregistrată concentrația de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a anunțat IPJ Cluj.

Mașină răsturnată în șanț pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida / Foto: ISU Cluj

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier pe A3. Trei autoturisme avariate. Tânără descarcerată, transportată la spital

Accident între un TIR și o mașină, lângă Izvoru Crișului! Două persoane au fost rănite

abonare newsletter