Actualitate

Mașini vandalizate pe strada Almașului. Oglinzile mai multor autoturisme parcate, rupte peste noapte

Mai mulți clujeni cu mașinile parcate pe strada Almașului din cartierul Mănăștur s-au trezit cu oglinzile retrovizoare rupte sau smulse.

Mai multe mașini parcate pe strada Almașului, vandalizate. FOTO: Facebook/ Info Trafic Cluj-Napoca Mai multe mașini parcate pe strada Almașului, vandalizate. FOTO: Facebook/ Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


Mai multe mașini parcate pe strada Almașului au fost vandalizate noaptea trecută. Polițiștii clujeni au fost sesizați cu privire la incident și desfășoară cercetări pentru depistarea făptașilor. 

 


Până în acest moment, trei persoane au depus plângeri penale pentru distrugere, însă numărul mașinilor vandalizate este mai mare și proprietarii mașinilor vor fi contactați de polițiști.

„La data de 4 august, în cursul dimineții, polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că pe strada Almașului au fost deteriorate autoturisme care se aflau parcate.


A fost constituită o echipă operativă, fiind demarate toate activitățile de cercetare la fața locului. Până în prezent au fost înregistrate 3 plângeri penale, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

În continuare se desfășoară activități informativ-operative pentru depistarea persoanelor bănuite”, a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, pentru monitorulcj.ro.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Patru tineri, amendați cu 21.000 de lei pentru acte de vandalism. Au inscripționat pereții unui parking din Mănăștur cu desene de tip graffiti

Ultimele Stiri
abonare newsletter