Actualitate

Incendiu puternic în Jucu de Mijloc. Pompierii au intervenit cu forțe sporite VIDEO

Incendiu puternic, cu degajări mari de fum, în Jucu de Mijloc, unde o magazie a unui atelier de mobilă a fost cuprinsă de flăcări.

Incendiu puternic în Jucu de Mijloc, la o magazie a unui atelier de mobilă/Foto: ISU Cluj Incendiu puternic în Jucu de Mijloc, la o magazie a unui atelier de mobilă/Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru a stinge un incendiu de magazie în localitatea Jucu de Mijloc. Apelul de urgență a venit în jurul orei 05:15 și prezenta un posibil incendiu la un atelier de mobilă. Drept urmare, au fost alertate forțe și de la Detașamentele 2 Cluj-Napoca, respectiv Dej. 

 


„La fața locului, pompierii de la Detașamentul 1 au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la magazia unde era depozitat rumeguș, cu posibilitatea de extindere la atelierul lipit de aceasta. Astfel, s-a reușit protecția atelierului, incendiul fiind stins în limitele găsite”, informează ISU Cluj.

Din fericire, nu au existat persoane care să solicite sprijin medical. 


La o primă estimare, suprafața magaziei afectate este de aproximativ 50 mp. 

Incendiu puternic în Jucu de Mijloc, la o magazie a unui atelier de mobilă/Foto: ISU Cluj

Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza scânteilor produse de anumite lucrări efectuate anterior cu un flex.


În continuare, pompierii sunt ajutați de un buldoexcavator pentru a înlătura efectele negative ale incendiului și a verifica existența unor focare ascunse. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu puternic cu degajări mari de fum la un depozit, în Mărăști. Au fost emise mesaje RO-ALERT

abonare newsletter