Actualitate

Un ACOPERIȘ a căzut într-o curte, în localitatea Buza (Cluj)! O persoană a suferit un atac de panică

Ploaia a făcut produs foarte multe pagube în marți, în județul Cluj: de la copaci căzuți pe drumuri și peste mașini, până la acoperișuri distruse.

Pompierii au intervenții în urma furtunii / Foto: monitorulcj.ro Pompierii au intervenții în urma furtunii / Foto: monitorulcj.ro

 

 



Pompierii de la Detașamentul Dej intervin în aceste momente pe strada Regina Maria din Dej, unde s-a raportat un copac căzut. Echipajele dejene se află simultan și pe strada 1 Mai, pentru a degaja un arbore. Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au degajat mai mulți arbori și din localitatea Jucu.

De asemenea, în localitatea Buza se vor deplasa pompierii de la Punctul de Lucru Mociu, unde un acoperiș a căzut într-o curte. „O persoană a suferit atac de panică, astfel că forțele vor fi însoțite de o ambulanță SMURD”, a transmis ISU Cluj.


Pe de altă parte, pompierii de la Detașamentul Huedin au fost solicitați pentru a degaja un arbore în localitatea Morlaca. În Cluj-Napoca, pompierii intervin pe strada Tășnad și în apropiere de Piața Abator, pentru a degaja arbori căzuți, pe lângă situațiile de pe strada Fânațelor, Tudor Vladimirescu și Dragalina. Vezi aici și aici

În Cluj-Napoca, pe strada Arinilor, o tablă a căzut de pe acoperiș.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Brad IMENS, doborât de furtună între mașini, în centrul Clujului! Mai mulți copaci au căzut PESTE mașini

Furtuna puternică de la Cluj a rupt copaci! O tablă a zburat de pe acoperiș, pe o stradă din Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter