Actualitate

Preţul biletelor pentru Roxette va costa între 65 şi 250 de lei

<p><img src="documente/stories/2012/02_februarie/21/roxette.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Organizatorii concertului susţinut de Roxette pe Cluj Arena au anunţat că începând de joi 23 februarie pot fi cumpărate biletele pentru spectacol, al căror preţ variază între 65 şi 250 de lei.</p>

Preţul de 65 de lei este pentru gazon şi peluză, 95 de lei pentru Tribună Inel 1, 115 lei pentru Tribună inel 2, 120 de lei este pentru Golden Circle, iar 250 de lei pentru Tribuna VIP.

Organizatorii spun că cei care vor cumpăra online bilete în prima săptămână beneficiază de o reducere de 30%.

Grupul pop rock suedez Roxette va concerta pe stadionul Cluj Arena pe 19 iulie, a anunţat, pe 21 februarie, Consiliul Judeţean (CJ) Cluj. „Consiliul Judeţean Cluj, prin societatea SC Cluj Arena SA, a încheiat astăzi, 21.02.2012, contractul cu Emagic SRL Bucureşti, în vederea organizării, în data de 19 iulie 2012, a concertului susţinut pe Cluj Arena de către celebrul grup pop rock suedez Roxette”, se preciza într-un comunicat al CJ Cluj.

Organizatorul concertului va plăti 37.200 de euro pentru închirierea stadionului. „Contractul a fost încheiat pentru evenimentul care va avea loc în data de 19 iulie 2012, valoarea chiriei care îi revine organizatorului fiind de 37.200 de Euro. Pentru protejarea gazonului chiriaşul are obligaţia de a aplica un strat protector cu sistem «portafloor», iar pentru protejarea suprafeţei de tartan se va aplica un sistem de protecţie cu plăci de cauciuc «heavy duty»”, se mai spune în comunicatul CJ Cluj.

Formată la începutul anilor '80, Roxette a devenit rapid una dintre cele mai iubite trupe pop, iar piese precum „The Look”, „Dressed for Success”, „Listen to Your Heart”, „Dangerous”, „It Must Have Been Love”, „Joyride2 sau 2Milk and Toast and Honey” au făcut înconjurul lumii. Trupa a obţinut mai multe discuri de aur şi de platină.


 

abonare newsletter