Actualitate

Microbuz făcut praf în Huedin. Două victime, transportate la spital

Accident rutier în Huedin, între un microbuz și o autoutilitară. Două victime au ajuns la spital.

Accident cu victime in Huedin/Foto: ISU Cluj Accident cu victime in Huedin/Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe strada Horea din Huedin. În accident au fost implicate o autoutilitară încărcată cu marfă și un microbuz. 

 


„În microbuz nu au existat victime încarcerate, în vreme ce în autoutilitară se afla blocat un bărbat”, informează ISU Cluj. 

Pompierii l-au ajutat să iasă afară, iar ulterior acesta a primit îngrijiri medicale din partea echipajelor prezente la fața locului. Mai exact, a fost vorba de un bărbat de aproximativ 70 de ani, transportat ulterior la spital. 


La spital a fost transportată și o femeie de aproximativ 50 de ani, care acuza dureri lombare și prezenta o posibilă fractură de membru inferior. 

În paralel, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. 


Potrivit IPJ Cluj, accidentul s-ar fi produs la intrarea pe DN1E60, când autoutilitara a intrat în coliziune cu un microbuz. 

„Din cercetările preliminare efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin a rezultat că un bărbat de 77 de ani,  din județul Sălaj, care conducea o autoutilitară pe strada Florilor, la pătrunderea pe DN1E60 a intrat în coliziune cu o autoutilitară la volanul căreia se afla un bărbat de 39 de ani, din județul Sălaj”, informează IPJ Cluj.


Conducătorul auto de 39 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, urmând ca celuilalt șofer să îi fie prelevate mostre biologice la o unitate medicală.

Au fost transportate la spital 3 persoane.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident pe strada Traian Vuia. Un șofer a pierdut controlul mașinii și a lovit un copac

Ultimele Stiri
abonare newsletter