Actualitate

Apartament din Baciu, inundat de fumul pornit de la o hotă electrică. Un bărbat intoxicat, transportat la spital

Un apartament din Baciu a fost inundat de fum, sâmbătă seara, după ce o hotă electrică a fost cuprinsă de flăcări.

Hotă electrică/ Foto: pixabay.com Hotă electrică/ Foto: pixabay.com

 

 


Un apartament de pe strada Șoimului din Baciu a fost inundat de fum, sâmbătă seara, după ce o hotă electrică a fost cuprinsă de flăcări

 


Un bărbat de aproximativ 30 de ani a fost transportat la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această noapte după ce a fost înregistrat un apel care anunța degajări de fum dintr-un apartament situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe, de pe strada Șoimului din localitatea Baciu.


La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoscară și un echipaj SAJ, unde au constatat că apartamentul respectiv a fost inundat cu fum în urma aprinderii unei hote electrice, iar locatarul s-a autoevacuat singur până la sosirea echipajelor operative. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a primit primul ajutor calificat de la echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, cel mai probabil suferind de intoxicație cu fum. Acestea era in stare de conștiență și era cooperant.

Focul a fost lichidat rapid si nu a existat pericol de propagare al acestuia”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mașină, distrusă de flăcări în parcarea Aeroportului Cluj. De la ce a pornit incendiul?

Incendiu într-un bloc din Florești. Femeie, transportată la spital

abonare newsletter