Actualitate

Polonez, lovit în plin de o mașină, în Apahida. Victima a murit la spital. VIDEO

Un accident rutier a avut loc, miercuri seară, pe raza localității Apahida. Un polonez a fost lovit mortal de o mașină.

Accident în Apahida/ Foto: captură ecran video Info Trafic 24 - Facebook Accident în Apahida/ Foto: captură ecran video Info Trafic 24 - Facebook

 

 


Un accident rutier a avut loc, miercuri seară, pe raza localității Apahida. 

 


Potrivit IPJ Cluj, un cetățean polonez ar fi trecut strada, fiind lovit de o mașină.

Din nefericire, bărbatul a murit la spital.


„La data de 19 iulie a.c, în jurul orei 22.20, polițiștii Serviciului Rutier Cluj au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, pe DN 1C E576, în localitatea Apahida.
Din cercetări preliminare a rezultat faptul că un bărbat de 48 de ani, cetățean polonez, care s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile, ar fi fost accidentat de un autoturism condus din direcția localității Jucu de un bărbat de 63 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.
A fost transportat de urgență la o unitate medicală, însă din nefericire, în cursul nopții, bărbatul a decedat”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

„Am verificat intervențiile medicale desfășurate de echipajele SMURD pe parcursul serii trecute și confirmăm faptul că și în jurul orei 22.30 au fost dislocate două echipaje SMURD pentru a acorda asistență medicală de urgență unui pieton lovit pe str. Principală din localitatea Apahida. Persoana a fost găsită în stop cardio-respirator, pentru care au fost aplicate manevre de resuscitare de către cele două echipaje SMURD, după care a fost transportat de urgență la spital. Pacientul a fost predat de către echipajul SMURD la UPU Cluj în timp ce se aplicau manevrele de resuscitare”, a declarat ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier în Tureni. Trei persoane au fost rănite

Doliu la CFR Cluj! Cea mai înfocată fană a „feroviarilor” A MURIT într-un groaznic accident rutier

Biciclistul accidentat pe strada Corneliu Coposu era băut. Acesta avea o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat

abonare newsletter