Actualitate

Trei tineri, prinși în timp ce furau cabluri de internet în centrul Clujului. Au fost reținuți de polițiști  

Trei tineri au încercat să fure mai multe cabluri de telefonie și internet, pe o stradă din centrul Clujului, pentru a valorifica cuprul pe care îl conțin.

Tineri depistați în flagrant când furau cabluri de internet în centrul municipiului Cluj-Napoca/Foto: pixabay.com Tineri depistați în flagrant când furau cabluri de internet în centrul municipiului Cluj-Napoca/Foto: pixabay.com

 

 


Marți, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au dispus reținerea a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 41 de ani, din județul Cluj, cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

 


În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 01.50, cei trei au fost depistați în flagrant de polițiști, la intersecția străzilor Aleea Bibliotecii – Calea Dorobanților, doi dintre ei aflându-se în interiorul unui cămin tehnic (canal) având asupra lor un fierăstrău, cu care ar fi secționat 6 cabluri de comunicații.

Până în prezent, prejudiciul a fost evaluat parțial la 2.000 de lei.


„Cei trei bărbați au fost conduși la sediul unității de poliție în vederea continuării cercetărilor, ulterior, pe numele acestora fiind emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore”, informează IPJ Cluj. 

La expirarea acestor măsuri, bărbații voi fi prezentați instanței, în vederea dispunerii unor noi măsuri preventive.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujean de 21 ani, cercetat pentru 14 dosare de furt calificat. A furat din mai multe magazine

Ultimele Stiri
abonare newsletter