Actualitate

Accident la Rogojel. Tânăr de 20 de ani, transportat la spital ÎN STARE GRAVĂ

Un accident a avut loc luni seară, pe raza localității Rogojel din județul Cluj. Un tânăr de 20 de ani a fost preluat de ambulanță în stare gravă.

Accident petrecut în localitatea Rogojel. FOTO: ISU Cluj Accident petrecut în localitatea Rogojel. FOTO: ISU Cluj

 

 


Pompierii clujeni au avut luni seară  o intervenție la un accident rutier petrecut în localitatea Rogojel. Ajunși la locul accidentului, salvatorii ISU și echipajul de pe ambulanță au acordat prim ajutor unui tânăr de 20 de ani, care a fost ulterior transportat la spital. 

 


Accident petrecut în localitatea Rogojel. FOTO: ISU Cluj

Potrivit ISU Cluj, bărbatul era conștient, însă prezenta multiple traumatisme și era în stare gravă.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut pe raza localității Rogojel. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit un autoturism avariat cu ocupanții ieșiți din acesta. Un bărbat în vârstă de aproximativ 20 de ani a primit primul ajutor calificat și a fost preluat de către echipajul SAJ pentru a fi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. La prima evaluare acesta era în stare de conștiență, prezenta multiple traumatisme și era în stare gravă”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujeancă implicată într-un grav accident rutier în Mureș. O tânără a murit

Ultimele Stiri
abonare newsletter