Actualitate

Vreme caldă la Cluj, în următoarele zile. Maximele vor ajunge la 32 grade, însă nu scăpăm de ploi

Vremea în Cluj-Napoca pare să se îmbunătățească, însă ploile își vor face simțită prezența. Maximele vor ajunge la temperaturi de 32 de grade Celsius.

Oameni la terasă în Piața Unirii din Cluj-Napoca/ Foto: Emil Boc - Facebook Oameni la terasă în Piața Unirii din Cluj-Napoca/ Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Vremea se încălzește în Cluj-Napoca, fiind așteptate maxime de 32 grade Celsius în această săptămână.

 


Potrivit AccuWeather, ploile vor fi nelipsite în această săptămână.

Prognoza meteo pentru toată săptămâna

Luni, 10 iulie, maxima zilei va ajunge la 30 de grade Celsius, iar pe timpul nopții vor fi așteptate 15 grade Celsius. Noaptea sunt așteptate câteva reprize de ploile, șansele de precipitații fiind de 40%.


Marți, 11 iulie, vor fi câteva reprize de ploaie pe arii restrânse, șansele de precipitații fiind de 40%. Maximele vor ajunge la valoarea de 29 de grade Celsius pe timpul zilei și 15 grade Celsius pe timpul nopții.

Miercuri, 12 iulie, sunt așteptate 32 de grade Celsius pe timpul zilei, însă clujenii nu trebuie să-și uite umbrelele acasă deoarece șansele de ploaie cresc la 88%.


Joi, 13 iulie, cerul va fi predominant noros, însă maxima zilei va ajunge la valoarea de 30 grade Celsius. Pe timpul nopții vor fi așteptate 18 grade Celsius. Șansele de ploaie vor scădea la 40%, însă vântul va sufla cu putere pe parcursul zilei (35 km/h).

Vineri, 14 iulie, vremea se răcește puțin, fiind așteptate 25 grade Celsius pe timpul zilei și 15 grade noaptea. De asemenea, șansele de ploaie vor fi de 88%.


Sâmbătă, 15 iulie, scăpăm de ploaie. Maxima zilei va ajunge la valoarea de 29 de grade Celsius, iar minima va fi de 15 grade Celsius.

Duminică, 16 iulie, vor fi așteptate 30 de grade Celsius, iar pe timpul nopții 16 grade Celsius. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Subsoluri, garaje și curți din Cluj, pline de apă după furtună! 26 adulți și 6 copii, evacuați din parcarea inundată de la VIVO

Ploile fac ravagii în jud. Cluj! Un drum e blocat de aluviuni, o locuință e inundată. VIDEO

abonare newsletter