Actualitate

Mașină spulberată de TIR în zona Dej! Un șofer a MURIT. Cum s-a petrecut accidentul și cine e de vină?

O mașină a fost spulberată de un TIR aproape de Dej, în Cuzdrioara, iar șoferul acesteia a murit. Polițiștii au explicat cum s-a petrecut accidentul.

Accident mortal în Dej / Foto: ISU Cluj Accident mortal în Dej / Foto: ISU Cluj


 

Șoferul mașinii a pătruns cu mașina pe un drum național nu a acordat prioritate TIR-ului, act care i-a adus sfârșitul. Deși salvatorii ISU Cluj i-au aplicat manevre de resuscitare, bărbatul a murit.


 

„La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier, produs pe DN17, în localitatea Cuzdrioara. Polițiștii au constatat, din primele verificări, că un bărbat, în vârstă de 84 de ani, din municipiul Dej, la pătrunderea cu autoturismul dinspre o stradă secundară pe DN17 nu ar fi acordat prioritate de trecere unui ansamblu de vehicule, intrând în coliziune cu acesta, la volanul căruia se afla un bărbat, de 31 de ani, din județul Maramureș.


În urma evenimentului, bărbatul de 84 de ani a fost extras din autovehicul de către pompieri, iar medicii i-au aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire s-a constatat decesul acestuia. Traficul rutier este dirijat de polițiști, circulându-se alternativ. Bărbatul de 31 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Cluj.

Bărbatul a rămas încarcerat în mașină. Pompierii au reușit să-l extragă, să-i aplice manevre de resuscitare, însă în zadar:


„Victima a fost extrasă și predată echipajului de la Serviciul de Ambulanță Județean. Din primele informații, bărbatul este inconștient”, a spus inițial reprezentanții ISU Cluj. 

„În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de către echipajul SAJ, a fost declarat decesul victimei”, a transmis ISU Cluj, la finalul intervenției.

abonare newsletter