Actualitate

Vom scăpa de ploi în acest weekend la Cluj? VEZI prognoza meteo pe următoarele trei zile

Vremea pare să se îmbunătățească la Cluj-Napoca, iar ploile să se manifeste pe arii restrânse. Află cum va fi vremea în acest weekend.

Tineri pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca/ Foto: Emil Boc - Facebook Tineri pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca/ Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Potrivit meteorologilor, weekend-ul acesta soarele își va face din plin prezența.

 


Conform prognozei Accuweather, la Cluj-Napoca vom avea parte de un weekend plăcut, cu temperaturi de până la 29 de grade Celsius.

Prognoza meteo Cluj-Napoca în următoarele trei zile

Vineri, 7 iulie, este obligatoriu să avem umbrelele când ieșim din casă. Șansele de precipitații vor fi de 88%, iar cerul va fi în mare parte acoperit de nori. Maxima zilei va fi de 24 de grade Celsius, în timp ce minima nu va coborî sub valoarea de 15 grade Celsius.


Sâmbătă, 8 iulie, scăpăm de ploi însă vântul va sufla cu putere (33 km/h). Șansele de ploaie vor fi reduse, iar temperatura pe timpul zilei va fi de 26 de grade Celsius, iar minima de 12 grade Celsius.

Duminică, 9 iulie, vremea se încălzește, maxima zilei ajungând până la valoarea de 29 de grade Celsius. Șansele de ploaie vor fi inexistente, iar cerul va fi predominant însorit.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vară cu precipitații! Gospodării, drumuri și beciuri inundate în județul Cluj, în urma ploilor de miercuri

Val de căldură extremă în Europa! Măsuri de protecție și puncte de ajutor în caz de caniculă, la Cluj

abonare newsletter