Actualitate

Târg al Universităţilor şi Liceelor din Europa

<p />IEC (International Education Center) Romania invită elevii şi studenţii interesaţi de studiile în străinătate la cea de-a treia ediţie a Târgului Universităţilor şi Liceelor din Europa (European Education Fair) 2012.

Târgul avea loc mâine la Hotel Napoca, între orele 11.00 si 16.00. La târg vor fi prezenţi reprezentanţii unor instituţii de învăţământ din Marea Britanie, Elveţia, Olanda, Danemarca, Franţa, Italia şi Suedia, care le vor oferi tinerilor informaţii de prima mână despre oferta de studii în străinătate. În paralel cu activitatea târgului, vor avea loc o serie de prezentări şi ateliere interactive ce vor trata teme de interes din problematica studiilor în străinătate.

Organizatorii recomandă tinerilor interesaţi să consulte în avans lista programelor oferite de şcolile şi universităţile expozante.

Participarea la târg şi evenimentele asociate este gratuită, condiţionată doar de înscrierea prealabilă pe site (www.eef.ro), întrucât accesul se va face pe baza biletului de intrare primit pe e-mail de fiecare participant, în urma înregistrării.

IEC promovează mobilitatea educaţională pentru elevii şi studenţii din România, Bulgaria, Republica Moldova, desfăşurând programe de plasament liceal şi universitar în străinătate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter