Actualitate

Șoferul care a ajuns cu mașina în șanț, la Țaga, avea o alcoolemie de 1,07 mg/l și nu avea permis. Acum are dosar penal

Conducătorul auto care a fost implicat într-un accident rutier, în zona localității clujene Țaga, era sub influența alcoolului și nu avea permis de conducere.

Accidentul din Țaga. Șofer băut la volan, fără permis/Foto: IPJ Cluj Facebook.com Accidentul din Țaga. Șofer băut la volan, fără permis/Foto: IPJ Cluj Facebook.com

 

 


Un accident rutier a fost înregistrat, sâmbătă, în jurul orei 11.20, pe DJ109C pe raza comunei Țaga, în afara localității. Pompierii au intervenit cu ambulanța SMURD, iar șoferul rănit a fost transportat de urgență la spital. 

 


Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, șoferul nu deținea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

„Un conducător auto în vârstă de 40 de ani, din municipiul Gherla, care se deplasa cu un autoturism în direcția localității Gherla, pe fondul consumului de alcool ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autovehiculul părăsind partea carosabilă, ajungând în șanțul de colectare a apelor pluviale.


CITEȘTE ȘI:
Accident rutier în Țaga. Bărbat, transportat la spital

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, informează IPJ Cluj. 


În urma accidentului a rezultat rănirea bărbatului, care a fost transportat și internat la o unitate medicală.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier în Țaga. Bărbat, transportat la spital

abonare newsletter